Enaforsholm Fjällgård

Adress: Enaforsholm 289, 837 71 Duved  visa karta
Område: Enafors

Hotell | Enaforsholm Fjällgård ligger mitt i vildmarken med närhet till både Åre, Storulvån och Storlien. Vackert beläget nedanför de magnifika Snasahögarna och omringad av forsen Enan. Hit reser ni enkelt hela vägen med bil eller tåg som stannar vid Enaforsholm station.

Fjällsemestern för er som vill bo i en vacker miljö!

Enaforsholm Fjällgård erbjuder vackra tvåbäddsrum på fjällgården där flera har egen toalett samt dusch. Då vi endast har åtta rum blir det en väldigt bra gemenskap bland våra gäster. Bergstenssalen är favoritplatsen med bekväma fåtöljer, soffor samt en öppen spis. Här läser våra gäster böcker, spelar sällskapsspel och sitter framför den öppna spisen samt njuter av goda efterrätter och nybryggt te eller kaffe. 

Restaurangen serverar stolt en fantastisk frukost med färsk frukt, fil, yoghurt, bacon, äggröra m.m. Efter frukosten packar våra gäster med sig sina lunchpaket och ger sig därefter av för att utforska naturen. På vintern har vi längdspår precis utanför knuten som går flera mil på myrar bort mot fjället Storsnasen med makalös utsikt över fjällvärlden. Sommartid erbjuder holmen precis bakom fjällgården flera äventyr för stora som små. Här finns grillplatser och äventyrsbanor samt fjällkor, kaniner, grisar och höns. Vandringsleder mot Jämtlandstriangeln, Storulvån, Blåhammaren och Sylarna börjar direkt vid fjällgården. Flera dagsturer finns också till silverfallet, utkikstorn och fjälltoppar. Till middag serveras en lyxig trerätters där förrätten bjuder på smaker från Jämtland, en rejäl buffé till varmrätt med goda sallader och smakrika efterrätter. 

Här finns det även stugor att hyra där vi både erbjuder självhushåll samt helpension. Vårt mest prisvärda alternativ är boende på vårat vandrarhem, här finns både tvåbäddsrum och enkelrum samt ett kök där ni kan laga er egna mat. Enaforsholm Fjällgård är en väldigt omtyckt plats för bröllop och fest. Den vackra omgivningen, den goda maten och fina lokaler garanterar ett lyckat event. Det är möjligt att boka hela Fjällgården och totalt antal bäddar med vandrarhem samt stugor är 46 st. 

Vi välkomnar även mindre konferenser som vill träffas i en personlig miljö som inbjuder till diskussion och kreativa idéer. Tillsammans kan vi skräddarsy en konferens som passar er med god mat, roliga aktiviteter till en fantastisk utsikt. 
 

Kontaktinformation

Jämför "Enaforsholm Fjällgård " med liknande boenden

Le Ski Lodge

Hotellet ligger i natursköna Storlien och erbjuder både hel och halv-pension till ett svårslaget pris!

Fjällyor i Storlien

Här har du närhet till allt och möjlighet till självhushåll. Bo centralt med 50 meter till Storlien Högfjällshotell och 100 meter till järnvägsstationen.

Fjäll-lien, backnära stugby i Storlien

Hela fjällvärlden utanför stugknuten. Fjäll-lien består av 57 hus och en servicebyggnad. Husen är sammanbyggda i längor om 2-4 hus.

I närheten av


Kundservice


Bra att veta

  1. Betalning sker enkelt och säkert med kreditkort.

  2. En bokningsbekräftelse skickas till din e-post efter genomförd bokning.

  3. Notera Bokningsvillkor som gäller när du bokar online.

Kundservice

Bra att veta

  1. Betalning sker enkelt och säkert med kreditkort.

  2. En bokningsbekräftelse skickas till din e-post efter genomförd bokning.

  3. Notera Bokningsvillkor som gäller när du bokar online.