Riverboard i Årefjällen

Datum: Onsdag 3 jun 2020 - onsdag 30 sep 2020 Visa karta

Riverboard är vår mest actionfyllda aktivitet. Man bör älska vatten, fysiska och psykiska utmaningar då är det här en aktivitet för dig. Simma och surfa i forsarna på våra forsbrädor.

Älskar ni vatten och alla former av surfingaktiviteter då är riverboard ett måste.

Tångböleströmmarna
Vi simmar sista forsen som är 3 km lång och vi stoppar ett flertal gånger på vägen för att surfa på vågor och valsar. Det finns minst 10 högklassiga valsar att surfa på. Det är bara hunger och ömmande kroppar som kan slita er från surfarna. På "Tångbölerakan radar surfarna upp sig på ett pärlband" man bara simmar från den ena valsen till den andra. En del surfar tar man direkt från land.

Ristafallen
När vattenståndet sjunker kör vi turena nedanför Ristafallen. Det är ett naturskönt område med de två vattenfallen och forsarna nedanför som vi simmar och surfar i. Det är bra drag i forsarna och vi stegrar svårigheterna hela tiden. Vi vandrar in bakom ett eller bägge vattenfallen beroende på vattenstånd.

Lätt lunch ingår på turen. Vi håller med varma helkroppsvåtdräter, våtskor, knäskydd, flytväst och hjälm. Ta med underställ och shorts.

Samling på överenskommen plats.

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Startdatum:
Aktivitet Totalt pris
Stuga

Hedmans Fjällby

Avstånd: 2,8 km
Hedmans Fjällby är en lugn familjevänlig anläggning 15 km öster om Åre. En trivsam stugby på bekvämt avstånd till skidsystem i Åre, Duved, Trillevallen och Edsåsdalen.
Vandrarhem

Södergården Åre, Astma & Allergianpassat

Avstånd: 386 meter
Södergården ca 10 minuter från Åre by är ett boende för dig som värnar om din hälsa och har allergi. Södergården är enda anläggningen i Norden som är anpassad att vara tillgänglig för de som har svåra allergier och astma.
Hotell

Trillevallens Högfjällshotell

Avstånd: 7,5 km
Trillevallens Högfjällshotell är ett av få hotell i fjällen med rätt att kalla sig klassiskt. Hit kom de första vintergästerna redan 1938. Här lever många fina fjälltraditioner och den vi vårdar mest ömt av alla är gästfriheten. Vi har även 10 Lägenheter som hyrs ut med självhushåll, som ligger uppe vid backen Dessutom finns en Fjällgård som man kan hyra om man är minst 20 personer Vi har en husvagnscamping med 62 årsuthyrda platser
Build: 2020-07-02 19:11:38, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7715.cbischannel-24243.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails