Forsränning i Åre

Datum: Onsdag 3 jun 2020 - onsdag 30 sep 2020 Visa karta

Åre erbjuder forsränning i världsklass och tack vare de olika turerna så passar det för alla.

Tångböleströmmarna:
Upplev Indalsälvens otämjda Tångböleströmmar mellan Ånnsjön och Gevsjön i västra Jämtland. Ett populärt forsränningsäventyr där tre medelsvåra forsar ska klaras av längs ett landskap präglat av snöklädda fjäll, vidsträckta myrar och stolta granskogar. Vi paddlar klass 2-3 forsar och har strandhugg med kaffe te, saft och mackor gjorda på hembakt bröd.

Gevsjöströmmarna:
Denna tur brukar gå att köra ca 15 juli-31 september. En tuff forssträcka med Sveriges brantaste körbara forsar. Turen startar i Gevsjön, drygt 2 mil väster om Åre i vackra Jämtlandsfjällen. Efter ett antal branta och spännande forsar är det dags för strandhugg och vildmarkslunch vid Storfallet.

Obs! Det krävs minst 8 deltagare för att turerna ska gå att genomföra. Om detta ej uppfylls kan turen komma att avbokas till full återbetalning.

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Startdatum:
Aktivitet Totalt pris
Hotell

Enaforsholm Fjällgård

Avstånd: 16,6 km
Enaforsholm Fjällgård ligger mitt i den Jämtländska fjällvärlden med närhet till både Åre, Storulvån och Storlien. Vackert beläget nedanför de magnifika Snasahögarna och omringad av forsen Enan. Hit reser ni enkelt hela vägen med bil eller tåg som stannar vid Enaforsholm station. Fjällsemestern för er som vill bo i en vacker miljö!
Hotell

Holiday Club Åre

Avstånd: 22,9 km
Man kan resa över hela världen i jakt på upplevelser. Men man kan också komma till Åre och Holiday Club - fjällens träningshotell.
Hotell

Granen Hotell & Restaurang

Avstånd: 23,4 km
Välkommen till Hotell Granen - av skidåkare för skidåkare sedan 1916.
Build: 2020-07-03 18:01:16, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7715.cbischannel-24243.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails