Riverboard i Ristafallet

Datum: Onsdag 3 jun 2020 - onsdag 30 sep 2020 Visa karta

Testa Riverboard i Åre. Det finns inte tuffare aktivitet att göra i Åre dalen. Allt är inramat med med de vackraste tänkbara vattenfall. Att sedan älven ofta blir över 20 grader varm gör saken ändå bättre.

Vi värmer upp med ett par lite enklare simningar under nedanför Ristafallen och sedan blir det tuffare. Vi simmar utför forsen och stoppar i bakvatten och får verkligen lära känna krafterna i forsen. Vi simmar på båda sidor av ön som delar vattenfallet, surfar, hoppar från klipporna och går bakom en eller två vattenfall. Upplevelsen att gå bakom mäktiga vattenfall är bara det värt hela turen.

Den här turen är för dem som verkligen är vattenälskande och tycker om naturnära upplevelser. Aktiviteten är fysiskt krävande.

Obs! Det krävs minst 3 deltagare för att turen ska gå att genomföra. Om detta ej uppfylls kan turen komma att avbokas till full återbetalning.

Inklunderat:
Det ingår varma våtdräkter, våtskor, flytväst, simfenor, bräda och lunch.

Åldersgräns 16 år. Total tid ca 4 timmar. Samling kl 10.00 vid Hyrskidan i Undersåker.

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Totalt pris
Välj datum:

Om denna aktivitet

Vandrarhem

Södergården Åre, Astma & Allergianpassat

Avstånd: 385 meter
Södergården ca 10 minuter från Åre by är ett boende för dig som värnar om din hälsa och har allergi. Södergården är enda anläggningen i Norden som är anpassad att vara tillgänglig för de som har svåra allergier och astma.
Hotell

Trillevallens Högfjällshotell

Avstånd: 7,5 km
Trillevallens Högfjällshotell är ett av få hotell i fjällen med rätt att kalla sig klassiskt. Hit kom de första vintergästerna redan 1938. Här lever många fina fjälltraditioner och den vi vårdar mest ömt av alla är gästfriheten. Vi har även 10 Lägenheter som hyrs ut med självhushåll, som ligger uppe vid backen Dessutom finns en Fjällgård som man kan hyra om man är minst 20 personer Vi har en husvagnscamping med 62 årsuthyrda platser
Stuga

Hedmans Fjällby

Avstånd: 2,8 km
Hedmans Fjällby är en lugn familjevänlig anläggning 15 km öster om Åre. En trivsam stugby på bekvämt avstånd till skidsystem i Åre, Duved, Trillevallen och Edsåsdalen.
Build: 2020-07-03 18:01:16, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7715.cbischannel-24243.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails