Skiduthyrning Hyrskidan Åre

Adress: Fjällfararvägen 10, 83796 Undersåker Datum: Tisdag 26 mar 2019 - torsdag 2 maj 2019 Visa karta

Adress: Fjällfararvägen 10, 83796 Undersåker

Vi kan skidor! Hos oss får ni ett personligt bemötande samtidigt som vi erbjuder den mest prisvärda utrustningen. Vi erbjuder ett brett sortiment av skidutrustning till både försäljning och uthyrning.

Hos oss hittar du säsongens modeller av skidor. Vi har allt från riktiga pistracer till randonnéeskidor, turskidor och snowboard, för nybörjaren till den avancerade åkaren. I vår verkstad så fixar vi skidorna så de alltid är i toppskick när du hyr dem. Vi tar även hand om dina privata skidor när de behöver fixas.

I varje paket ingår skidor, stavar och pjäxor eller snowboard och boots. För knattar och juniorer ingår även hjälm utan extra kostnad. Boka i förväg online och hämta ut skidorna när du anländer till Åre.

Vår butik finner ni vid E14 i Undersåker bara tio minuter innan Åre torg

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Startdatum:
Aktivitet Totalt pris

Om denna aktivitet

  • Gatuadress 1
    Fjällfararvägen 10
  • Postnummer
    83796
  • Postadress
    Undersåker
Vandrarhem

Södergården Åre, Astma & Allergianpassat

Avstånd: 285 meter
Södergården ca 10 minuter från Åre by är ett boende för dig som värnar om din hälsa och har allergi. Södergården är enda anläggningen i Norden som är anpassad att vara tillgänglig för de som har svåra allergier och astma.
Stuga

Hedmans Fjällby

Avstånd: 2,7 km
Hedmans Fjällby är en lugn familjevänlig anläggning 15 km öster om Åre. En trivsam stugby på bekvämt avstånd till skidsystem i Åre, Duved, Trillevallen och Edsåsdalen.
Hotell

Trillevallens Högfjällshotell

Avstånd: 7,5 km
Trillevallens Högfjällshotell är ett av få hotell i fjällen med rätt att kalla sig klassiskt. Hit kom de första vintergästerna redan 1938. Här lever många fina fjälltraditioner och den vi vårdar mest ömt av alla är gästfriheten. Vi har 10 Lägenheter som hyrs ut med självhushåll, som ligger uppe vid backen Dessutom finns en Fjällgård som man kan hyra om man är minst 20 personer Vi har en husvagnscamping med 62 årsuthyrda platser