Erbjudanden i Fjällen - 27 träffar

27 Erbjudanden
Trillevallens Högfjällshotell
Giltig: sön 09 jul 2017 - sön 15 apr 2018

Receptionen är bemannad dagligen under vintersäsongen mellan 8.-18. Kommer ni efter receptionens stängningstid vänligen kontakta oss på 0647-360 90 dagtid för att meddela ankomsttid samt få instruktioner för sen incheckning. Tillträde till lägenheten kl 15.00. (Ev senare vid stora ankomstdagar) Avsyning av lägenheten sker från 11.00 avresedagen. Vid beställd slutstäd disponeras lägenheten till 10.00. Lägenheten ska städas före avresa enligt info. Slutstäd beställs vid bokning. 4-bädds: 1500:-, 6-bädds: 1700:-, 8-bädds: 2150:- Eget linne och handdukar medtages alt hyrs via hotellet. Linne (sänglinne/handdukar) 145:-/set. En 4-bäddslägenhet, en 6-bäddslägenhet, en 8-bäddslägenhet är djurtillåten. Övriga lägenheter är ej djurtillåtne. Barnsäng: 125:-/dygn inkl sänglinne. Alla lägenheter är rökfria. Ni kan boka frukost och middag på hotellet när det är öppet. Boka via receptionen senast dagen innan, meddela även specialkost.


Från

525 SEK

Buustamons Fjällgård
Giltig: fre 25 aug 2017 - sön 05 nov 2017

Samla ihop gänget och sätt lite guldkant på tillvaron! Vandring och aktiviteter i Åre med boende på Buustamons Fjällgård, halvvägs upp på Åreskutan. Vårt hjärta brinner för god mat och dryck och i källaren finns relax med bastu och varma utomhusbad.


Hotell Fjällgården
Giltig: sön 10 sep 2017 - tor 02 nov 2017

För dig som söker ett enklare boende.


Storliens Högfjällshotell
Giltig: lör 18 nov 2017 - lör 18 nov 2017

Julbord och underhållning med Holmsve med Lasse Johansen.


Storliens Högfjällshotell
Giltig: fre 24 nov 2017 - lör 25 nov 2017

Julbord och dans med Contrazt.


Storliens Högfjällshotell
Giltig: lör 02 dec 2017 - lör 02 dec 2017

Julbord och underhållning med Tindrum & Dag Ingebrigtsens Juleshow.


Storliens Högfjällshotell
Giltig: fre 08 dec 2017 - lör 09 dec 2017

Julbord och Creedence night med Clearwaters.


Från

5295/2395 SEK

Storulvån, STF Fjällstation
Giltig: mån 19 feb 2018 - fre 02 mar 2018

Här är det barnen och fjället som är i fokus, hela veckan! Fem dagar fulla med spännande, roliga och lärorika aktiviteter för hela familjen. Våra guider skapar förutsättningar för lärande lekar och häftiga fjällupplevelser.


Edsåsdalen

Om du längtar efter äkta naturupplevelser i en lugn atmosfär är Edsåsdalen rätt ställe. Många mil markerade leder på fjället finns för den som vill gå på tur. Vi finns i Jämtland några km söder om Åre och har hela fjällvärlden precis utanför knuten.


Edsåsdalen

Boka 1-3 dygn under tiden 20/7 - 24/9. Det naturliga valet för dig som gillar att vara aktiv och vistas i naturen. Upplev den vackra och fridfulla naturen kring Edsåsdalen med skogar, berg och sjöar. Välj bland våra varierande rundturer i fjället.


Edsåsdalen

Boka 1-5 dygn under tiden 20/7-24/9. Edsåsdalens fjällvärld är en sagolik plats för barn och deras första fjälläventyr. Dalen erbjuder många fina vandringar som passar stora som små. Här är du riktigt på landet och har naturen utanför husknuten.


Edsåsdalen

Samla familjen eller vännerna och fira en traditionsrik svensk jul tillsammans i ett vackert vinterlandskap med sköna brasor, levande ljus och julmusik. Må gott och njut av våra fantastiska fjäll. Fjällupplevelserna hittar ni direkt utanför dörren.


Edsåsdalen

Fira en vit jul på Edsåsdalen Fjällstation med ett fullmatat julprogram, ett omtalat gott och bra julbord, sköna brasor, levande ljus och julmusik. Skidspår, barnbacke och snölek finns direkt utanför husknuten.


Edsåsdalen

Boka ett kort sportlov 3-5 dygn och kom vilken dag du kan och vill! I Edsåsdalen i södra Åre har barnen sin egen trygga vintervärld där de kan åka skidor och leka i timmar.


Edsåsdalen

Boka hela veckan kring nyåret för en mysig samvaro i ett vackert vinterlandskap. Skidåkning, snölekar, sköna brasor, levande ljus och musik. . Bo alldeles intill spårstart och barnbacke och gå till dukat bord varje dag.


Edsåsdalen

Fira nyåret tillsammans i ett vackert vinterlandskap med sköna brasor, levande ljus och musik. Bo alldeles intill starten för längdspår och backar och sedan har Du lika nära tillbaka in till en skön bastu och dukat bord.


Edsåsdalen

Kom vilken dag du kan och vill. I Edsåsdalen i södra Åre har barnen sin egen trygga vintervärld där de kan åka skidor och leka i timmar. Efter en härlig skiddag utomhus är det skönt med bastu och dopp i poolen.


Edsåsdalen

I Edsåsdalen har hela familjen roligt tillsammans i de lätta backarna och det är inte svårt att hitta när barnen vill åka själva. Du bor alldeles intill barnbacke och spårstarten. Och säg vad skönt att få gå till dukat bord varje dag!


Edsåsdalen

I Edsåsdalen i södra Åre har barnen sin egen trygga vintervärld där de kan åka skidor och leka i timmar. Backarna är lätta och det är inte svårt att hitta.


Edsåsdalen

Boka 1-4 dygn under tiden 20/7 - 24/9. Tre fjälltoppar i ett utflyktsprogram som du genomför på egen hand. När du besökt alla tre toppar får Du ett diplom och ett tretoppsmärke som Du kan sätta på jackan eller ryggsäcken.Kundservice


Bra att veta

  1. Betalning sker enkelt och säkert med kreditkort.

  2. En bokningsbekräftelse skickas till din e-post efter genomförd bokning.

  3. Notera Bokningsvillkor som gäller när du bokar online.